dissabte, 27 de març de 2010

Classes de pintura

Aquests any a més de fer coses de patch i punt de creu lo que he fet es anar a classes de pintura que feia temps que no ho feia. Ara estic a la etapa que és copiar quadres d'altres pintors. Intento posar una mica de la meva collita o sigui fer-los una mica diferents de colors i altres detalls (no massa, si vull dir la veritat). De moment os ensenyo els tres primers que he fet, ja que en tinc un parell més. Treballo amb pintures acríliques però dintre de poc penso començar amb la pintura a l'oli.

Este año ademas de hacer cosas de patch y punto de cruz lo que he hecho es ir a clases de pintura que hacía tiempo que no lo hacia. Ahora estoy en la etapa de copiar otros pintores. Intento poner un poquito de mi cosecha o sea cambiar los colores y otros detalles ( la verdad es que no mucho). De momento os enseño los tres primeros que he hecho ya que tengo un par mas de ellos. Trabajo con pinturas acrílicas pero dentro de poco empezare con la pintura al oleo.1 comentari:

ROSER ha dit...

Roser m'agraden molt les teves pintures, ho fas molt bé, es una tasca que tinc pendent.
Les fotos que tens al blog que dius que es el teu passeig diari d'òn son? aquesta Costa Brava es increible, he penjat algunes fotos al meu blog d'un lloc semblant.
Et convido a passar pel meu blog
Roser