dijous, 26 d’agost del 2010

Regalets pels més petits

S'acosta el temps de començar a l'escola i els més petits ja comencen a preparar les seves bosses per portar el berenar i les seves pertinences. He fet una bossa per començar a l'escola bressol d'un petito per posar les seves robetes. Com que fins ara no n'ha havia fet cap de nen m'ha agradat molt fer un motiu diferent. He triat en Pocoyo ja que al destinatari li agrada molt. Estic bastant satisfeta de com ha quedat però crec que encara es por millorar.

Se acerca el tiempo de volver a la escuela y los mas pequeños ya preparan sus bolsitas para llevar sus pertinencias. He hecho una bolsa para empezar a la guardaría de un pequeñín para llevar sus cositas. Como hasta ahora no había hecho ninguna para niño me ha gustado cambiar de motivo. He escogido a Pocoyo ya que al destinatario le gusta mucho. Estoy satisfecha de como ha quedado pero creo que aún se puede mejorar.




També he fet una tovallola de bany per un petito que aviat estarà entre nosaltres i per la seva germaneta una bossa per portar al berenar a l'escola. Pel nen he fet la tovallola amb una combinació de colors pistatxos i grocs i per la nena com no podia ser d'altra manera de color rosa tan de moda ara i la famosa Kitty. M'agrada molt la combinació de aquests colors i sempre que puc els poso.

También he hecho una toalla de baño para un pequeñito que pronto estará entre nosotros y para su hermanita una bolsa para llevar la merienda a la escuela. Para el niño he hecho la toalla con una combinación de pistachos y amarillos y para la niña como no podía ser de otra manera de color rosa tan moda ahora y la famosa Kitty. Me gusta mucho la combinación de estos colores y siempre que puedo los uso.




5 comentaris:

Carmen - detodounpocoimas ha dit...

son molt boniques, pero la Kitty m'enamorat amb aquestes puntilles

Petonets :)

Aida ha dit...

Que cosas tan lindas!!!
Me encantan los trabajos para niños y estos te quedaron hermosos!!!
Buena semana.Besos.

Anna ha dit...

Hola Roser!

Quantes cosetes! Totes les aplicacions són maquíssimes, i quin punt de festó més ben fet, mira que de vegades costa que totes les puntades tinguin la mateixa llargada i distència entre elles.

Segur que els destinataris i els seus pares estaràn d'allò més contents!

Un abraçada,

Anna

Pilarín ha dit...

Eps, noia, molt i molt maco tot!!!

Les bossetes d'en Roger i la Candela són una passada!!! I tan superben fetes!!! Quines manetes d'àngel que tens!!!

I de la tovallola ja ni parlo. Supermaca!!!

Petonets,
Pilarín

Rincón del Punto de Cruz ha dit...

Que lindos!! Pocoyo es mi muñequito favorito. Además todos tus trabajos están muy bien hechos.
Enhorabuena!!
Saludos.