diumenge, 31 d’octubre del 2010

SAL NINOTS DE NEU

Aquí va el segon ninot de neu del Sal. Aquest té uns colors més alegres i com l'altra m'ha encantat fer-lo. No sé si podré fer el tercer ja que m'han sortit uns treballs extres, però si no és aquest any serà el que ve. Estic molt contenta amb el resultat i ara estic pensant de quina manera els muntaré.

Ahí va el segundo muñeco de nieve del Sal. Este tiene unos colores mas alegres e igual que el otro me ha encantado hacerlo. No se si podre hacer el tercero ya que me han salido unos trabajos extras, pero sino es este año sera el próximo. Estoy contenta con el resultado y ahora estoy pensando que acabado voy a darles.

6 comentaris:

Aida ha dit...

Que lindo es este diseño!! te quedo hermoso y es verdad, es mas colorido que el anterior.
Buen comienzo de semana.Besos.

Rincón del Punto de Cruz ha dit...

Están preciosos tus "nevados".
Un besito y feliz semana para ti.

Pilarín ha dit...

M'han encantat aquests ninots!!! Jo els tinc al llistat de pendents, però em sembla que per aquest any ja no seran.

Et dic com els pensava muntar: donat que són tres, pensava fer-los com una piràmide i posar a la base un missatge nadalenc. Així, quan l'agafessin per a mirar-lo, veurien el missatge.

Els pensava fer per a la decoració de la taula de Nadal, però ja veig que no em donarà temps i hauré de rumiar alguna altra coseta més senzilleta.

Petonets,
Pilarín

Pilarín ha dit...

Eps!!!
Que no t'he comentat res del canvi de les fotos de la capçalera!!!

Molt maques!!! M'agrada la foto del teu treball de Maggi Co.

Pilarín

Anna ha dit...

Maquíssim Roser! Vols dir que no podras acabar el tercer... ja m'extranya... amb la rapidessa amb la que sempre brodes tots els SAL's, pero escolta que no vull presionar, que jo sóc un cargol!

Bona setmana!

Anna

Marian ha dit...

que macos que son aquests ninots de neu! fa temps que no faig punt de creu, però veient lo macos que son, em donen ganes de fer-ne!

salutacions
Marian